Avís legal

1. Informació General

Les condicions següents regulen la informació i l’ús permès del lloc web amb URL hostalcastellpradell.com, que Golden Fenix SL, amb domicili social a Plaça de l’Església 2, amb CIF B65634339, posa a la disposició dels usuaris d’Internet en general.

hostalcastellpradell.com ha estat creat i dissenyat amb la finalitat de donar a conèixer tota la informació i noticies relatives a i serveis relacionats.

2. Condicions Generals

Aquestes condicions generals tenen per objecte regular l’accés i la utilització del lloc Web hostalcastellpradell.com que Golden Fenix SL posa gratuïtament a la disposició dels usuaris d’Internet, excepte en el relatiu al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’usuari d’Internet. L’accés a hostalcastellpradell.com i la navegació pel mateix implica l’acceptació, sense reserves, de totes les condicions incloses en aquest document.

3. Condicions d’Ús

L’usuari d’Internet s’obliga a fer un ús correcte de hostalcastellpradell.com de conformitat amb la legislació espanyola i europea vigent i amb les condicions incloses en aquest document. L’usuari d’Internet respondrà davant de Golden Fenix SL o d’altres tercers, per qualssevol dany i/o perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquestes obligacions.

Queda expressament prohibit l’ús de hostalcastellpradell.com amb finalitats lesives de béns o interessos de Golden Fenix SL o d’altres tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de Golden Fenix SL o d’altres tercers.

Amb els límits establerts a la llei, Golden Fenix SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet. Els continguts i informació no vinculen a Golden Fenix SL ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La prestació del servei de hostalcastellpradell.com té una durada limitada al moment en el qual l’usuari d’Internet es trobi connectat al mateix o a algun dels serveis que a través d’aquest es facilitin.

Golden Fenix SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a hostalcastellpradell.com, de la configuració i presentació d’aquest i de les Condicions d’ús.

4. Dades de contacte

Es posa a la disposició dels usuaris d’Internet la següent informació per poder adreçar les seves peticions, qüestions i queixes:

5. Dades facilitades per l’usuari d’Intenet

Amb caràcter general l’accés a hostalcastellpradell.com no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris d’Internet. Tota la informació que faciliti l’usuari d’Internet mitjançant els formularis de dades a hostalcastellpradell.com haurà de ser veraç i aquest ha de garantir l’autenticitat de totes aquelles dades que ha facilitat a hostalcastellpradell.com per aquest mitjà. D’igual forma, serà responsabilitat de l’usuari d’Internet mantenir tota la informació facilitada a Golden Fenix SL permanentment actualitzada de manera que respongui, en cada moment, a la situació real de l’usuari d’Internet. En tot cas l’usuari d’Internet serà l’únic responsable de la informació falsa o inexacta que realitzi i dels perjudicis que pugui causar a Golden Fenix SL o a tercers per la informació facilitada.

6. Enllaços

La pàgina d’Internet hostalcastellpradell.com pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Golden Fenix SL no pot controlar. Per tant, Golden Fenix SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

7. Propietat intel·lectual i industrial

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Golden Fenix SL o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Golden Fenix SL.

8. Protecció de dades

Tota la informació referent al tractament i la protecció de les dades personals, que ens siguin facilitades, es troba en la nostra Política de Privacitat. Al peu de pàgina del Web hostalcastellpradell.com, disposa d’un enllaç per poder accedir al contingut d’aquesta Política de Privacitat.

9. Política de Galetes (Cookies)

Tota la informació sobre les galetes en general i sobre les quals s’utilitzen al Web en particular es troba en la nostra Política de Galetes. Al peu de pàgina del Web hostalcastellpradell.com, disposa d’un enllaç per poder accedir al contingut de la Política de Galetes.

10. Jurisdicció

Les presents condicions s’interpretaran conforme a la legislació vigent espanyola i europea en la matèria, que s’aplicarà subsidiàriament en tot el que no s’hagi previst en les mateixes.

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb hostalcastellpradell.com o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola i europea vigent, a la qual se sotmeten expressament Golden Fenix SL i els usuaris d’Internet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Lleida.