Política de Galetes

Golden Fenix SL informa sobre l´ús de les galetes a la seva pàgina web: hostalcastellpradell.com.

1. Què són les galetes (‘cookies’)?

Les galetes són petits arxius de text generats per les pàgines web que l’usuari visita, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d’utilitat més endavant en la pàgina web. Les dades permeten que la pàgina web pugui mantenir la seva informació entre les pàgines, i també per analitzar la forma d’interactuar amb el lloc.

Les galetes són segures ja que només poden emmagatzemar la informació que es va posar en el seu lloc pel navegador, la informació que l’usuari hagués introduït en el navegador o la que s’inclou en la sol·licitud de pàgina. No poden executar codi i no es poden utilitzar per accedir a l’equip de l’Usuari.

Les galetes són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de les pàgines web. Les galetes no poden danyar els equips i que estiguin activades ajuda a identificar i resoldre els errors.

2. Tipus de galetes

A continuació, proporcionem més informació perquè s’entenguin millor els diferents tipus de galetes que poden ser utilitzats:

Galetes de sessió o pròpies

Són galetes temporals que romanen a l’arxiu de galetes del navegador fins que s’abandona la pàgina web, de manera que cap queda registrada en el disc dur de l’usuari. La informació obtinguda per mitjà d’aquestes galetes serveix per analitzar pautes de trànsit a la web. A la llarga, això permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitar el seu ús.

Galetes permanents o de tercers

Són emmagatzemades al disc dur i la pàgina web les llegeix cada vegada que es realitza una nova visita. Malgrat el seu nom, un web permanent posseeix una data d’expiració determinada. La galeta deixarà de funcionar després d’aquesta data. S’utilitzen, generalment, per facilitar els diferents serveis que ofereixen les pàgines web.

A continuació, publiquem una relació de les principals galetes utilitzades en les nostres webs, distingint:

1> Les galetes estrictament necessàries com, per exemple, aquelles que serveixen per a una correcta navegació o galetes que serveixen per assegurar que el contingut de la pàgina web es carrega eficaçment.

2> Les galetes de tercers com, per exemple, les usades per xarxes socials, o per complements externs de contingut.

3> Les galetes analítiques amb propòsits de manteniment periòdic i, a fi de garantir el millor servei possible a l’usuari, amb les que els llocs webs recopilen dades estadístiques de l’activitat.

3. Relació i descripció de ‘galetes’

La taula que publiquem a continuació recull de forma esquematitzada les galetes anteriorment descrites i utilitzades en la nostra pàgina web:

_ga

Duració: 2 anys. Galleta analítica (de tercers). S’usa per diferenciar entre usuaris i sessions. La galeta es crea en carregar la llibreria javascript i no hi ha una versió prèvia de la galeta _ga. La galeta s’actualitza cada vegada que envia les dades a Google Analytics.

_gid

Duració: 24 hores. És una galeta de google analytics que s’utilitza per a distingir als usuaris.

PHPSESSID

Duració: Sessió. Aquesta galeta és usat pel llenguatge de encriptat PHP per permetre que les variables de sessió siguin guardades al servidor web. Aquesta galetes és essencial per al funcionament del web.

cookieconsent

Duració: 6 mesos. Aquesta galeta és usada per saber si l’usuari ha acceptat les galetes i elimina la franja de les galetes del peu de la pàgina

4. Consentiment

En navegar i continuar en el nostre lloc web, el/la usuari/a estarà consentint l’ús de les galetes per a poder enunciades, pels períodes assenyalats anteriorment i en les condicions contingudes en la present Política de Galetes.

5. Retirada del consentiment

L’usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de Galetes, per això hi haurà d’eliminar les galetes emmagatzemades en el seu equip utilitzant els ajustos i configuracions del seu navegador d’internet.

6. Gestió de galetes: Garanties complementàries.

Tots els navegadors d’Internet permeten limitar el comportament d’una galeta o desactivar les galetes dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per fer-ho són diferents per a cada navegador, podent-se trobar instruccions en el menú d’ajuda de cada navegador.

Molts navegadors permeten activar un mode privat mitjançant el qual les galetes s’esborren sempre després de la visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privat, pot tenir diferents noms.

A continuació, es pot trobar una llista dels navegadors més comuns i el lloc on es poden modificar les galetes:

7. Actualització de la política de galetes

Aquest lloc web pot modificar aquesta Política sobre Galetes, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d’estar adequadament informat sobre l’ús que fem de les galetes.